7 Ağustos 2012 Salı

Posta kutumuz doluyor:)))

Bayram Kartı Etkinliğimizin ilk etabı benim için çok ama çok keyifli geçti. Sevgili Seda ile Eminönü'nde kartpostal avına çıkışımız, gördüğümüz her postahaneden pullar toplayışımız, gün gün fırsat yaratıp kartları yazmak, zarflarına koyup allayıp PULLAMAK ve 3 ayrı gün farklı postanelerden kartları uğurlamak hepsi de çok zevkliydi.
İkinci etap ise kartların yerlerine vardıklarının haberlerini birer birer almaya başlamak oldu. Afferim PTT sana. Bu arada bu kartpostal işinin sayesinde yeni bir heyecan ve hobi oluşturmak üzereyim ki bu da ayrı bir yazı konusu olacak yani PUL Koleksiyonculuğu. Derya bir konu bu da detaylı anlatıcam az sonra:))

Kartpostal etkinliğimizin üçüncü etabı iseeeee posta kutusunda bekleyen kuzular:)
İşte ilk parti gelen kuzularım, ne heyecanlı bişeydir o zarfı açmak, içini okumak, tanıdığın tanımadığın blogdaşlardan sıcacık merhabalar almak:)
Yaşasın Leylak Dalımız ve yaşasın etkinliğimiz diyorum,

İşte ilk ulaşan kartpostallarım.

Sevgili Seda, hayal ettiğin hikayeyle bağdaştırdığın dokunaklı kartın için, sevgili Leylakdalı iki güzel eser içeren harika kart ve sürpriz bayram hediyem için:), ve sevgili Çiğdem, kelebeklerle süslü ve güzel dileklerle dolu kartın için çok teşekkür ederim. Hepsine bayıldım.


4 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Aman yaşasın sağ salım ulaşmış, darısı diğerlerine. Sevgiler...
(Bizim postanede pul yokmuş, ele verir talkını hesabı oldu benimki ama yapacak birşey yoktu)

Dışavurum dedi ki...

Evet evet sağolsun Leylak Dalı, ikinize de çookk teşekkürler. Sinem yaa, hiç bitmesin bu kartpostal arayışlarımız, ne zevkli oluyor. Canım arkadaşım benim!

Satır Arası dedi ki...

Evet bana da ulaştı birkaç tebrik kartı en kısa zamanda yazımı yayınlayacağım. Çook güzeldi posta kutusundan o zarfları almak ve okumak. Teşekkürler.

Nesrin dedi ki...

merhaba,
kartınız ellime ulaştı çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ediyorum