19 Temmuz 2012 Perşembe

Yeni Bir Kartpostal Etkinliği - Bloggerlara Özel:)

Sevgili Leylak Dalı'nın bundan iki yıl önce, yılbaşında düzenlediği kartpostal etkinliğine katılmıştım.
(Bundan önce en son ilkokul zamanımda arkadaşlarımla kartpostal ve mektuplaşıyordum hala da saklarım onları.) Tekrardan posta kutusunun keyifle dolmasını beklemek ve her gelen kartın içinde yazılan özel bir iki cümleyi okumak o kadar nefisti ki tadı damağımda kaldı. Geçen yılbaşı ise katılamamıştım maalesef ama aklım da kalmıştı kim bilir ne güzel olmuştu yine.

Önümüz bayram iken Leylak Dalı'ndan rica ettim tekrardan düzenler mi acaba diye ve beni kırmadı bastı düğmeye. Detaylar burada.

Kartpostal ve mektup göndermek günümüzde artık hiç kullanmadığımız bir iletişim yolu. Doğumgünlerinde, özel günlerde bile sevdiklerimize artık SMS yoluyla mesajımızı atıyor hatta toplu mesaj ile kişiye özel cümleler bile kurmuyoruz.
Postanenin yolunu bilmediğimiz gibi postaneler bile gönderi almayı unutmuşlar sanki. Hatta posta pulu bulunmayan postaneler bile var:) (çok acayip değilmi)

Kartpostal seçmek, içine göndereceğimiz kişiye uygun bir yazı yazmak, postaya vermek ve ellerimizle hazırladığımız bu somut nesnenin karşı tarafa ulaştığını öğrenmek ayrı bir keyif, bir de posta kutunuzda yeni bir kart bulmak ayrı bir keyif.

Bende katılmak istiyorum derseniz şartlar burada http://leylakdali.blogspot.com/2012/07/bir-oneri.html.
Katıldığım önceki etkinlik ile ilgili yazım da burada.


3 yorum:

Nesrin dedi ki...

MERHABA BU ETKİNLİĞE BENDE KATILDIM SİZİ DE İZLEMEYE ALDIM .

Sinem Ergun dedi ki...

Merhaba Nesrin, çok memnun oldum, haberleşmek üzere:)

Mutlu Eller dedi ki...

Katılmak isterdim ama bayram öncesi çok uzaklarda olacağım.
Bir sonrakine olsun umarım:)